#TarragonaDaily | Urtasun visita Tarragona avisant de la incompatibilitat del Hard Rock i l’estalvi d’aigua

El ministre de Cultura, Ernest Urtasun, ha instat el candidat del PSC a les eleccions del 12-M, Salvador Illa, a abandonar el projecte de Hard Rock si vol fer un veritable pla contra la sequera a Catalunya. En una compareixença davant els mitjans a Tarragona, Urtasun ha dit que el complex turístic és “absolutament contrari a les polítiques d’aigua del futur i del segle XXI”.

Foto: ACN
PUBLICITAT

Repsol vol obrir-se pas dins del mercat dels “combustibles renovables” i sintètics com a alternativa a la propulsió elèctrica a partir de l’ús de materials com olis usats o la captura de CO2 industrial. Aquesta és la idea darrera de la planta que ha posat en marxa recentment a Cartagena (Múrcia) per convertir aquests olis en gasoil vàlid per a l’automoció, arribant a reduir les emissions fins a un 90% respecte els hidrocarburs fòssils, segons asseguren.

La Gata Insubmisa fa poc més d’un any que va obrir les seves portes com a únic Cat-Cafè de Tarragona i ara per culpa d’un problema de llicències corre el perill de tancar. Per temes d’accessibilitat, si el cafè no construeix un bany adaptat a la planta baixa, no obtindrà la llicència corresponent per romandre obert, tot i ja tenir-ne un a la primera planta. És per això que l’associació sense ànim de lucre ha creat una plataforma de micromecenatge per poder finançar les obres i evitar així el seu tancament.

Les dades de l’Institut d’Estadística de Catalunya evidencien que les crisis econòmiques i socials que hem viscut els últims anys han passat factura a les famílies més vulnerables, fins al punt que actualment el 24% de la població de Catalunya i el 28% dels menors de 16 anys es troben en risc de pobresa o exclusió social. En resposta a aquests fets  la Fundació Pere Tarrés  ha ofert, globalment, 13.311 beques i ajuts per participar en projectes educatius i socials i en activitats de lleure.

El Nàstic de Tarragona visita aquest cap de setmana el Tarazona amb l’objectiu d’allargar la dinàmica de victòries per aconseguir la tercera consecutiva i seguir somiant amb la primera plaça, més enllà de certificar el play-off. No serà un partit gens fàcil, els aragonesos passen també per un gran moment i estan jugant-se la vida per evitar el descens a 2a FEF. Tot i això, els granes volen fer valer la gran versió que estan mostrant a domicili.

PUBLICITAT