Tarragona debat avui sobre Ikea i el pavelló dels Jocs amb l’ombra de les dimissions i d’Inipro sobre el plenari

20151029_094754

PUBLICITAT

En principi ha de ser un ple tranquil i sense massa sorpreses on s’ha d’aprovar l’urbanització de la zona del PP10 on s’ha de fer IKEA i la cessió dels terrenys de Camp Clar per part de l’Ajuntament a la Generalitat per fer el pavelló olímpic de 5.000 localitats i 12M d’euros.

El Cas Inipro i les diferents dimissions dins l’Ajuntament, l’última la del gerent de l’EMT, Mario Cortés, fan que el ple agafi un aire diferent i on caldrà està pendent de la resposta de l’oposició que exigeix explicacions al Govern municipal.

La CUP denúncia possibles pressions als treballadors de l’IMSS pel cas INIPRO i demana urgentment que l’Ajuntament aclareixi la situació.

Ens ho explica el Jesús Sarmiento

Escolta l’opinió per Whats App de l’Octavi Saumell

La Diputació de Tarragona anuncia un full de ruta clar per la recuperació de l’antic sanatori de la Savinosa.

El President de l’ens, Josep Poblet diu que aquest pròxim 2016 ha de quedar llest perquè sigui l’Ajuntament qui faci els darrers tràmits. La Diputació ha anunciat també una inversió de més de 13 milioms d’euros en infraestructures al territori

Avui passa per l’INFO de RCTGN el pastisser Toni Tauler de la pastisseria Trill

L’Ajuntament posarà un dispositiu especial al cementiri pel dia de Tot Sants que és aquest diumenge. Aquesta setmana ja no es pot aparcar a l’esplanada del cementiri on hi ha les parades de flors.

Aquest vespre arriba a Tarragona Terra Baixa, el clàssic de Guimerà amb Lluís Homar. És una de les dues cites que dins de la temporada de tardor es podran veure al Tarragona aquests pròxims dies. Dilluns es farà l’homenatge a l’actriu tarragonina Mercè Anglès sota el títol Una Vida pel teatre.

Un darrer apunt per dir que a partir d’avui ja es poden comprar les entrades per la Disfressa d’OR que es farà a la TAP el pròxim 4 de febrer. Les entardes van des dels 10 al 15 euros.

EL TEMPS

Els núvols d’aquesta nit i matinada maarxen per deixar pas a un altre dia amb sol i temperatures altes.

Diumenge es dibuixa un canvi de temps que podria portar pluja la pròxima setmana amb entrada de vents de llevant.

De moment per avui seguim de primavera i amb migdies de màniga curta.

TEMP MÀXIMA 22 MÍM 14

 

 

 

PUBLICITAT