Tarragona defineix els seus candidats per les municipals del mes de maig

Unknown

PUBLICITAT

A tres setmanes de l’inici de la campanya electoral, els candidats de Tarragona estan pràcticament definits.

Sense confirmació oficial en la majoria de casos però sí que gran part d’ells ja fan de precandidats.

Ballesteros repetirà al capdavant del PSC que tindrà en Albert Abelló CiU i Alejandro Fernàndez PP els seus oponents més tradicionals.

 

ERC presentarà a Pau Ricomà i Ciutadans Ruben Vinyuales. Les dues forces emergents d’esquerra mantenen encara un interrogant Tarragona en Comú té cinc candidats i el 13 de març en triaran un, Antonio Peco segons publica Tarragona21 té molts números de ser el número 1 de la força d’esquerres. La CUP per la seva banda pot ser l’única força on una dona, Laia Estrada, encapçali la llista.

El partit municipalista d’ARA Tarragona fa temps que té en la figura d’Emili Rivelles el seu candidat.

Tarragona celebra avui de forma majoritària el dia internacional de les dones. Tot i que per diumenge 8 de març s’han reservat diferents activitats a la Plaça de la Font i la Part Alta, aquest divendres es faran les més institucionals.

La tradicional lectura de manifets o l’entrega dels premis “relats de dones” són dues de les activitats previstes per aquest divendres.

Una opció més culinària per tancar la setmana és anar a menjar gambes i plats preparats amb aquest crustaci.

Avui arrenquen les I jornades de la Gamba de Tarragona. 24 restaurants de la ciutat participen a la iniciativa que s’allargarà fins el pròxim dia 29.

Dels fogons a la fotografia. Fotografia històrica i que ha marcat sense cap mena de dubte a la ciutat. Una història de Tarragona en imatges és un títol simple però encertat del que presenta el llibre que s’ha presentat aquest dijous al vespre a l’Ajuntament. Amb fotografies des de principis del Segle Passat el llibre explica la història de Tarragona des de les càmeres de la Saga Chinchilla.

I avui es presenta també la quarta plantada popular al riu Francolí aquesta iniciativa impulsada per Repsol es durà a terme el pròxim 21 de març en un dels espais verds que ha recuperat la ciutat.

Pel que fa al temps: Avui toca seguir amb la jaqueta a primera i última hora del dia. Lluira el sol que farà agradables les temperatures al tram central de la jornada.

5 graus de mínima i 17 de màxima.

PUBLICITAT