Tarragona dóna solucions al que havia de ser el pàrquing Jaume I

images

PUBLICITAT

Destinar el que havia de ser el pàrquing Jaume I a un espai social per a la gent del barri és la conclusió que s’extreu de l’enquesta que s’ha fet des de l’Ajuntament de Tarragona per decidir quin ha de ser l’ús que tingui la instal·lació en els pròxims anys. Tot i la poca participació, de fet només 239 persones han votat, la consellera de mobilitat, Begoña Floría, ha assegurat que estan contents per haver engegat aquesta iniciativa pionera a la ciutat per a intentar donar un ús a una zona que semblava perduda.

El vot curiós segons ha explicat la mateixa Floria ha estat una proposta de crear un Museu de la Corrupció a la instal·lació. A finals d’aquest mes s’obriran les bases públiques per a la presentació d’un projecte que hauria d’estar licitat abans d’acabar l’any.

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha visitat Tarragona per a donar una empenta als jocs I a l’alcaldable del PSC, Josep Fèlix Ballesteros.

La Creu Roja a Tarragona ha presentat, el 8è estudi del seu Observatori de Vulnerabilitat, titulat “L’accés de la infància a l’alimentació saludable”. L’estudi conclou que el 89,6% de les famílies usuàries de la institució humanitària a la província de Tarragona pateixen algun tipus d’inseguretat alimentària i que la qualitat de la seva dieta no és òptima en un 60,1% dels casos. Les dades indiquen que la problemàtica a la demarcació es troba en un nivell molt similar a la del conjunt de Catalunya.

L’estudi deixa veure també que en la seva situació de precarietat, les famílies tarragonines prioritzen les despeses d’habitatge i llum per sobre de les d’alimentació.

57 establiments participaran en la setena edició del Tarragona de Tapes que començarà just el dia de Sant Jordi. Tarragona treurà a lluïr la seva gastronomia en un Tarragona de Tapes consolidat a la ciutat.

L’Ajuntament de Tarargona ha convocat un plenari amb caràcter d’urgència avui on aprovarà l’encàrrec de les obres de l’anella olímpica de Camp Clar. El consistori traspassarà a SMHAUSA els treballs de la construcció de les instal·lacions que han d’acollir els principals actes dels jocs. SMHAUSA s’ocuparà també dels serveis relacionats amb les obres d’urbanització de l’Anella Mediterrània del 2017.

Dia assoleiat amb algun núvols prims a primera hora però que en cap cas han de deixar pluja. Temperatures estables a l’espera d’un petit canvi de temps de cara a última hora de dissabte i diumenge que pot fer baixar tímidament les temperatures i portar alguns ruixats.

TEMP: 23 MAX 10

PUBLICITAT