Tarragona es prepara per l’enèsima protesta per la millora dels trens

Unknown

PUBLICITAT

Tarragona viurà aquest dissabte una nova concentració per defensar el serveis de trens públics i de qualitat. L’estació de la ciutat, punt de partida de la concentració, serà una de les reivindicacions importants. Els incompliments constants del Govern central a l’hora de fer les millores a l’estació i el servei deficitari de trens centraran les demandes de les entitats que han convocat aquest acte en plena campanya electoral del 20D.

A l’INFO entrevitem a Carlos Montejano, Portaveu de la Plataforma en Defensa del Ferrocarril Públic i de Qualitat.

Aquest “viatge reivindicatiu” com l’han anomenat les entitats organitzadores està programada per aquest dissabte 12 de desembre a les 11 del matí a l’estació de Tarragona.

L’Ajuntament de Tarragona es prepara per la possible arribada de refugiats sirians a la ciutat. Actualment Tarragona ja acull a dues famílies d’aquest país i una d’Ucraïna en qualitat de refugiats. Aquestes famílies i la seva acollida a la ciutat són el punt de partida per la Taula dels refugiats que ha engegat l’Ajuntament conjuntament amb altres agents implicats en la gestió com per exemple la Creu Roja o el Col·legi d’advocats. Tot i aquest pas endavant de l’Ajuntament a hores d’ara Tarragona no sap ni quan, ni quants, ni com començaran a arribar aquests refugiats Sirians. Creu Roja serà l’entitat que s’encarregarà de la gestió de l’arribada d’aquest a l’Estat. La consellera de cooperació de l’Ajuntament de Tarragona ens ha posat algun exemple d’actuació de la Taula.

La Cambra de Comerç ha donat a conèixer la seva expansió internacional d’aquest 2015 i les previsions per l’any que ve ho ha fet amb alguna curiositat inclosa com ens explica el Jesús Sarmiento.

I en campanya del 20D, Clatellada del candidat de Democràcia i Llibertat a Tarragona, Ferran Bel, contra PSOE i PP per l’incompliment del pagament dels 8M€ pel Mercat central de Tarragona. Bel ha estat contundent cap als dos partits majoritaris, ara per ara a l’Estat. El candidat de Democràcia i Llibertat ha reconegut que des de l’ex Conevergència s’han presentat esmenes que han estat rebutjades pel Govern del PP.

Des de C’S el seu cap de llista a Tarragona, Sergio del Campo, no s’ha amagat del paper de favorits que ara mateix té el partit de Rivera a les comarques tarragonines. Segona força a les dues últimes eleccions, municipals i catalanes a Tarragona, Ciutadans espera assolir el primer lloc. En un dia on el PSC de la mà de Joan Ruiz ha defensat novament la

La veu, la guitarra i el baix de Borja Penalva, David Cañon i l’ex diputat de la CUP, David Fernández, porta l’espectacle Ovidi3 al teatre Metropol el pròxim 16 de gener.

L’espectacle entre dins la programació dels actes de record dels 20 anys de la mort d’Ovidi Montllor.

Uns actes que comencen aquest mateix 16 de desembre amb la xerrada que farà Antoni Batista sota el títol Ovidi Montllor “L’artista, el cantant, el pallasso”. Encara aquest 2015 el 30 de desembre al Casal Sageta de Foc projectarà Furtivos una de les pel·lícules on es pot veure l’Ovidi actor, en un cicle de dues pel·lícules anomenat petit cicle de cinema ovinià.

EL TEMPS

Dia amb més núvols i amb la possibilitat fins i tot d’algun ruixat de cara al migdia. Ruixats molt febles i que deixaran poca aigua en cas de produir-se. El cap de setmana vindrà marcat també pels núvols i per la lleugera baixa de temperatures. Unes temperatures que segueixen sent més altes del que haurien de ser per aquesta època.

TEMP MÀXIMA 17 MÍM 8

 

Foto de portada: Estació de trens de Tarragona Foto:Fetatarragona

 

PUBLICITAT