Tarragona estrena Unitat d’Hemodinàmica 24h

territorials-Salut-Tarragona-dhemodinamica-ACN_ARAIMA20150115_0156_5

PUBLICITAT

Entra en funcionament la Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII durant tot el dia.

Ho anunciava fa un parell de setmanes el conseller de salut, Boi Ruiz, després de diferents mobilitzacions tant d’usuaris com del personal sanitari. Tancades, manifestacions i protestes després de la mort del farmacèutic de Torreforta el passat 25 de desembre, han servit perquè el Govern català anunciés el que en principi ja tenia previst per aquest 2015 però sense data.

Des d’avui les Unitats de Tarragona, Lleida i Girona funcionaran les 24 hores deixant enrere els torns de 12 existents fins ara. Aquesta tarda a dos quarts de set els sindicats i personal sanitari han convocat una celebració.

Des de primera hora del matí ja funcionen les noves línies de l’EMT a Llevant.

Dues troncals i una circular que han de facilitar la connexió entre els barris i el centre de la ciutat. La intenció és no deixar les zones de les urbanitzacions de difícil accés sense autobús. La mateixa consellera de mobilitat Begoña Floria provarà les línies aquest matí.

Cap de setmana marcat pel Carnaval a Tarragona amb unes 4000 persones que van veure en directe la Disfressa d’Or a la Tarraco Arena Plaça i milers de Tarragonins que han celebrat els actes més multitudinaris del carnaval amb la baixada i pujada del Pajaritu i les dues rues la de l’Artesania i la de lluïment.

TEMP: Màx 16 Min 4.

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT