Tarragona i l’Estat signen l’acord definitiu per la inversió per als Jocs

4555f72a89d31fc
Avui que tornem al present el president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal ha decidit tornar a Tarragona per fer visible la signatura de l’acord definitiu per l’aportació que farà l’Estat espanyol en els Jocs Mediterranis.
Finalment la primera injecció econòmica serà de 3’4M d’euros, aquells famosos milions que podrien arribar de la recaptació de les travesses i que estan a anys llum dels 14’7M que havia demanat l’Ajuntament de Tarragona.

PUBLICITAT

La visita de Cardenal arriba just el dia després de que ERC i la CUP hagin anunciat que insistiran en proposar una consulta popular perquè siguin els tarragonins els que decideixin que han de fer amb els Jocs.
Laia Estrada de la Cup i Xavier Puig d’ERC han deixat clara la postura dels dos partits i han reclamat més implicació de la resta de representants del plenari.

ERC i la CUP han recordat a Ciutadans i CiU que en la seva campanya electoral també van mostrar dubtes als Jocs i que ara haurien d’apostar per aquesta consulta.

Si algú es vol treure el carnet de conduir a Tarragona ha d’esperar ara mateix més d’un mes.
Avui Jesús Sarmiento s’ha desplaçat fins a una autoescola per conèixer d’a prop com pateixen la vaga dels examinadors

La Caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona serà enderrocada en breu per a construir 30 pisos de protecció oficial. L’edifici està buit des del 2010 quan la Guàrdia Civil va anar a les noves dependències.
L’espai situat al carrer López Pelaez és propietat de l’Ajuntament que al ple d’aquest divendres donarà el vistiplau final a l’operació.

Parlant de la Guàrdia Civil us apuntem que els vuit detinguts de moment en l’operació “petrum“ han passat la nit al calabós de comandància de Tarragona abans de passar a disposició judicial en les pròximes hores al Vendrell.
Entre els detinguts el tresorer de CDC.

EL TEMPS

Jornada marcada avui sí pel sol tot el dia i temperatures que segueixen baixant a primera i a última hora del dia però que es mantenen suaus a les hores centrals.
Dia de jersei i jaqueta de bon matí però de mànigues de camisa al migdia.

TEMP MÀXIMA 21 MÍM 9

Fotografia de portada: Visita de Miguel Cardenal aquest agost a Tarragona amb l’alcalde Ballesteros i el subdelegat Jordi Sierra.  Foto:Diari de Tarragona

 

PUBLICITAT