Tarragona inicia la seva Setmana més Santa

ssantaprimerapart001

PUBLICITAT

Tarragona enceta una de les seves setmanes més especials.

Ho ha fet amb el pregó de la Setmana Santa que aquest any ha anat a càrrec del Director de Càritas Diocesana de Tarragona, Francesc Roig.

Roig ha fet referència a la transformació de la Setmana Santa Tarragonina en el seu pregó.

L’acte s’ha fet com és habitual al saló de plens de la ciutat. Roig ha parlat també de les dificultats econòmiques que segueixen passant moltes famílies tarragonines i de l’especial atenció que els dóna Càritas.

A partir de Dijous Sant el viacrucis i la processó del Gremi de Pagesos obre el foc dels dies forts de la Setmana Santa Tarragonina.

La Diputació de Tarragona dóna llum verda a l’execució del projecte per la zona de la Savinosa. Ho fa després d’aprovar el conveni amb el col·legi d’arquitectes de la demarcació de Tarragona que permet desencallar l’inici del projecte.

L’acord arriba un any més tard segons l’alcalde Ballesteros que s’ha mostrat satisfet però de que arribi aquest conveni.

L’alcalde ha dit que “la Savinosa ha de tornar a ser un espai per la ciutat, un espai verd i que pugui aportar serveis a Tarragona”.

En un cap de Setmana on s’ha celebrat el primer Feel Vermut Solidari de la temporada. S’ha fet a la Rambla de Camp Clar i en benefici de la Fundació Bonanit. El pròxim 2 de maig la plaça de la Font acollirà el segon Feel Vermut a favor de la Lliga Contra el Càncer.

La llera del riu Francolí ha estat l’escenari on s’ha dut a terme la quarta plantada d’arbres impulsada per Repsol. En total s’han plantat més d’un miler d’espècies autòctones per a recuperar la vegtació pròpia al costat del riu.

Pel que fa al temps seguim amb temps plenament primaveral amb temperatures que segueixen enfilant-se. Comencem setmana amb sol i alguns núvols prims.

TEMP Màx 25 Min 15

 

Foto Portada: Lourdes Gasol

 

 

 

 

PUBLICITAT