Tarragona ja té ajuntament amb Ballesteros d’alcalde

image_large

PUBLICITAT

Tarragona constitueix el seu ajuntament més plural amb Ballesteros d’Alcalde

Amb els nou vots a favor dels consellers del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat escollit per tercer i darrer mandat, alcalde de Tarragona.

Ballesteros en el seu discurs de presa de possessió ha remarcat els aspectes pendents per aquests pròxims quatre anys.

L’alcalde que ha constituït l’equip de govern amb menys consellers de l’època de la democràcia amb només 9 regidors ha obert ja la possibilitat de pactes en els pròxims mesos

Alguns dels partits de l’oposició han ensenyat ja les seves cartes per obrir possibles pactes amb el PSC. De moment Ballesteros governarà amb majoria relativa a l’espera de possibles aliances.

La sessió ha estat marcada per les demandes i les explicacions de propostes dels partits.

L’Ajuntament ha fet públic el nou cartipàs que es divideix en sis grans àrees i on destaquen Javier Vilamayor amb l’àrea de presidència d’on pengen conselleries com Esport, Smartcity o Jocs Mediterranis.

Begoña Floria serà la consellera de Turisme, Cultura i Festes i Patrimoni. L’urbanisme serà per Josep Maria Milà i Pau Pérez seguirà al capdavant de l’àrea d’economia i hisenda però aquest cop també de seguretat i per tant de la Guàrdia Urbana. Elvira Ferrando s’encarregarà de Relacions Ciutadanes i Universitats i Comerç. Anna Santos portarà la conselleria de Serveis a la persona.Ivana Martínez serà consellera delegada d’Espais Públics, Medi Ambient, Neteja. i Francesc Roca serà conseller delegat i coordinador cap d’Àrea d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic.

El plenari s’ha celebrat en una sala de plens absolutament ple i amb una sala d’actes amb una pantalla gegant des d’on s’ha pogut seguir també el plenari.

Les reivincicacions de CELNET i la CUP, el 4d9 de la Jove a Milà i la pluja altres temes destacats de la jornada.

 

 

PUBLICITAT