Tarragona ja té decidits tots els candidats del 27S

20150810_120044
Tarragona “Sí que es pot” confirma que Gerard Bargalló serà el seu candidat i deixa la graella de sortida per les eleccions del 27S preparada.
Fa dies que ha començat la precampanya electoral de cara a les eleccions del 27S. Tot i que l’activitat ha baixat Tarragona ja coneix al 100% quins seran els seus candidats a unes eleccions que poden decidir clarament quin ha de ser el futur del país.
Les postures semblen clares entre els partidaris de la independència del país, aquells que aposten per una reforma constitucional o federal i els que ho deixarien tot igual.

PUBLICITAT

Germà Bel a Junts pel Sí, Sergi Saladié a la CUP, Carles Castillo PSC, Alejandro Fernández PP, Matias Alonso Ciutadans, Anna Solé Unió i ara Gerard Bargalló a Tarragona “Si que es pot” seran els caps de llista a les comarques tarragonines.

Dels candidats només una dona com a cap de llista a Tarragona, Anna Solé.
Dels set, quatre són de Tarragona capital, un de Reus, i dos de les terres de l’Ebre.
Només Matias Alonso a Ciutadans repeteix respecte les darreres eleccions catalanes i cinc dels set s’estrenen com a caps de llista en qualsevol tipus d’eleccions.

L’Institut Català de la Dona ha rebut 316 trucades denunciant possibles agressions masclistes al Camp de Tarragona durant aquests primer semestre.

D’aquestes trucades la majoria més d’un 75% les fan les mateixes víctimes i un 20% persones properes com familiars o amics.
A Catalunya la xifra supera les 4.000 trucades en només mig any.
L’Ajuntament de Tarragona ha guardat aquest dilluns un minut de silenci a la plaça de la Font pel crim de Castelldefels on un home va matar a la seva parella i els seus dos fills.
El lema va tornar a ser clar; “Tarragona diu NO a la violència masclista”.

L’Ajuntament vol posar fre als sous desorbitats a les empreses municipals. Ho llegim al Circ de Tarragona on s’explica que des del departament d’hisenda es vol baixar els sous de gerents d’empreses que ara mateix supera els 110.000 euros anuals.
La mesura afectarà a tots els gerents de les empreses municipals i en especials segons explica el Circ a l’empresa de mercats.

Un accident a l’AP7 deixa un ferit greu i quatre de lleus. L’accident es va produir a l’alçada de Banyeres del Penedès i va provocar llargues cues durant bona part del matí en sentit Tarragona. Molts tarragonins es van veure afectats per l’accident. Les cues van arribar a tenir 15 quilòmetres i van bloquejar gairebé des de les deu fins la una del migdia l’AP7.

Pel que fa al temps: Temps plenaments estiuenc amb sol pràcticament tot el dia i les temperatures que seguirant enfilant-se i les màximes fregaran els 30 graus les nits però es mantindran encara agradables.

TEMP MÀXIMA 29 MÍM 20

 

PUBLICITAT