Tarragona ofereix 1400 places per nous alumnes de P3 a partir d’avui

600x390xstatus_quo_js_080514.jpg.pagespeed.ic.6N2NIgO6pB

PUBLICITAT

Tret de sortida a un dels clàssics d’aquestes dates, la preinscripció escolar.

Actualment l’oferta de places a Tarragona ciutat 1.400 és superior a la demanda existent, ja que segons el padró municipal poc més de 1.200 alumnes de P3 s’han de matricular en algun centre, tot i això cal mirar els barems d’inscripció i com ja va passar el darrer curs algunes escoles acabaran fent sorteig per poder determinar quins alumnes entren en el centre. La preinscripció s’inicia avui mateix i el termini s’allargarà fins el pròxim dia 7 d’abril.

La directora territorial d’Ensenyament a Tarragona, Sílvia Rodes, ha explicat que aquesta baixada de natalitat a Tarragona ha fet disminuir fins a 9 grups de P3 però que són menys dels que s’hauria de fer segons els la demanda existent.  La rebaixa seguint els barems establerts s’hauria de situar en vint-i-cinc grups menys.

Aquest vespre l’Ajuntament de Tarragona celebrarà un ple extraordinari i urgent amb un únic punt d’ordre de dia que serà l’Aprovació definitiva de l’execució de l’Anella Mediterrània que s’ha de fer a Camp Clar.

Una anella que ara mateix, aquest dimecres 30 de març i a 15 mesos per fer-se els Jocs, només tindria la reforma de l’Estadi d’Atletisme de Camp Clar assegurada.

La Generalitat proposarà aquest dimecres al consell d’administració d’Infraestructures.cat que quedi sense efecte l’adjudicació del Palau d’Esports dels Jocs.

Això suposarà començar pràcticament de zero i haver de buscar una solució immediata per tenir llest aquest equipament abans del juny de l’any que ve.

El Coordinador General dels Jocs, Javier Vilamayor, ha deixat clara que la seva opció seria la d’apostar per fer una licitació d’urgència augmentant el pressupost per fer el pavelló.

Tarragona vol convertir-se en l’aparador del món antic mediterrani en aquesta nova edició del Festival Tarraco Viva.

Per fer-ho barrejarà les tradicions romanes com és habitual i les egípcies contraposant realisme i idealisme.

El Festival espera rebre més de 100.000 persones. Per conéixer millor aquest Festival hem volgut parlar amb el seu director Magí Seritjol.

Escolta l’entrevista amb Magí Seritjol

La mítica banda, Status Quo, actuaran a Tarragona. Serà el 20 d’Agost i a la Tarraco Arena Plaça. Les entrades costaran 45 euros i es posaran a la venda a partir del dilluns 4 d’abril a les 12 del migdia.

El CBT lluitarà en el tram final de lliga per tenir el factor pista a favor en els play-off d’ascens a la LEB OR. Ens ho explica el Carles Cortés.

EL TEMPS

Font AEMET
Font AEMET

Dia marcat pel sol i per quatre núvols prims que anticiparan el canvi que ha d’arribar cap a finals d’aquesta setmana.

De moment però dimecres molt semblant a aquest començament de setmana amb temps primaveral i amb temperatures màximes que baixen i mínimes que es mantenen.

TEMP MÀXIMA 20 MÍM 10

PUBLICITAT