Tarragona pionera en poder tornar al seu passat romà

IMG_20151020_141653

PUBLICITAT

Retornar a l’època imperial de Tarragona ja és possible. Una APP per mòbils i tauletes ho fa amb un sol cop de dit i et converteix un dels cinc espais seleccionats de l’actualitat en l’antic circ, el temple d’august, el teatre, el fòrum o l’amfiteatre en tota la seva esplendor.

Tarragona agafa la bandera de la innovació i es posiciona al capdavant en les noves tecnologies relacionades amb una part important del seu ADN com és la història d’una de les grans ciutats de l’Imperi Romà. 

ERC republicana demana més transparència en la contractació de personal a les empreses municipals de Tarragona.
Els republicans diuen que les empreses municipals s’han de regular i exigeixen la creació d’un òrgan per a poder controlar les noves contractacions massa cop fetes a dit segons esquerra.

Precisament el Portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà passa avui per l’INFO de Ràdio Ciutat de Tarragona.

ICV-EUiA demanaran més ajuts de la Generalitat per les Beques Menjadors. La seva portaveu Arga Sentis diu que l’aportació de l’Ajuntament de 200.000 euros no és suficient i que el Govern català s’ha de comprometre a donar suport a aquesta partida.

Les carreteres de Tarragona començaran a fer olor a benzina a partir d’aquest dijous amb el que ja serà la onzena edició que el Rally Catalunya té seu a la Costa Daurada.

Ens ho explica el Carles Cortes

 

EL TEMPS

Núvols a primera hora del dia però el sol anirà guanyant terreny a mesura que avanci la jornada. Les temperatures baixen sobretot les mínimes i a la nit caldrà tapar-se més.

TEMP MÀXIMA 19 MÍM 11

PUBLICITAT