Tarragona se suma al dol pels fets del Joan Fuster

576_1429614063966264

PUBLICITAT

Tots els centres educatius de Tarragona han guardat cinc minuts de silenci en mostra de dol per l’assassinat d’un mestre per part d’un alumne de 13 anys, aquest passat dilluns a Barcelona.

Alumnes i professors han sortit als patis dels centres en silenci i han aprofitat la jornada en molts casos per reflexionar sobre els fets.

També les institucions tarragonines i la URV han mostrat el seu dol i han suspès totes les activitats previstes a més a més de guardar-se minuts de silenci a la totalitat d’entitats de govern de la ciutat.

L’Audiència de Tarragona ha acollit aquest dimarts la tria del jurat popular que haurà de jutjar Andrés Felipe Ruiz, el jove colombià acusat de matar un altre noi en una baralla al Port Esportiu de Tarragona l’agost de 2010. El tribunal el conformen sis homes i tres dones, i l’inici de la vista oral, que havia d’arrencar aquest dimecres, s’ha posposat al dijous 23 d’abril. La fiscalia sol·licita 12 anys de presó per un delicte d’homicidi perquè considera que l’acusat va propinar un cop de puny mortal a la víctima. El noi, de 28 anys, va perdre la vida al cap de tres dies a l’Hospital Joan XXIII. Un dia abans, l’acusat havia fugit en avió a Colòmbia, i el 2013 va poder ser extradit a l’Estat.

ICV-EUiA posa en marxa un web per elaborar el programa municipal de manera participativa

La coalició ecosocialista encapçalada per Arga Sentís ha posat a disposició dels ciutadans i ciutadanes el web Jo Faig Política, on tothom que hi estigui interessat pot fer propostes perquè s’incloguin al programa electoral amb què concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig.

El web Jo Faig Política ofereix als usuaris la possibilitat de formular propostes en els diversos eixos de què constarà el programa d’ICV-EUiA.

Tot a punt ja per celebrar la Diada de Sant Jordi.

El gremi de floristes confía en la recuperació de la venta de roses que va caure l’any passat a causa de l’augment de l’IVA.

Aquest any la disminució d’aquest impost en la flor fresca del 21 a al 10 per cent, segons el floristes hauria de fer recuperar el nombre de ventes.

Un nombre de ventes que a Catalunya acostuma a fregar els 7 milions durant la diada de Sant Jordi.

La flor un any més arribarà de Colombia, Ecuador i Holanda que són els països que més roses ja han enviat per vendre aquest Sant Jordi.

Pel que fa el temps, matí tapat amb la possibilitat d’algun ruixat que pugui caura fins al migdia a la tarda s’han d’obrir més clarianes. Les temperatures similars a les d’aquests últims dies amb un lleuger augment de les mínimes.

TEMP: 23 MAX 13 Mín

 

Foto:ACN

 

 

PUBLICITAT