Tarragona vol acabar amb l’incivisme a la ciutat

concentracio-coprolits-mina-p

PUBLICITAT

Un ciutadà de Tarragona ha estat multat amb 271 euros per arrrencar una pilona. La sentència relata que els fets van succeir la nit de l’11 d’abril del 2014, quan el denunciat estava al carrer Sevilla i en les immediacions s’hi celebrava una festa universitària.

“En un moment donat- diu la sentencia- i amb ànim de causar un perjudici patrimonial en un bé aliè, es va agafar al pivot de senyalització del carrer, propietat de l’Ajuntament de Tarragona, i va començar a moure’l fins que el va arrancar, llençant-lo finalment a la via pública”. La resolució judicial dóna per acreditat l’autor dels fets i, a més dels 271€, que haurà de pagar a l’Ajuntament, el denunciat s’haurà de fer càrrec del cost del judici de faltes.

Comença una edició especial del FICCAT amb una pel·lícula tarragonina com a cap de cartell.

. Els principals atractius seran els llargmetratges ‘La Fossa’, ‘Rastres de Sandal’ o ‘Estrella Cadente’ són alguns dels treballs que exhibirà el Festival A més a més també es projectaran els documentals Projecte Rwanda’, de Sergi Cervera o el tarragoní ‘Miriam’, de Lluís Cuartero

Ens ho explica l’Anna Abad.

El FIC CAT es tancarà aquest diumenge.

Important troballa al barranc de la Boella.

L’Institut Català de Paleontologia Humana i Evolució Social, l’IPHES, ha explicat que s’ha trobat una latrina de Hienes del Plistocè que pot aportar molta informació sobre la conducte d’aquests animals a l’època.

L’estudi dels fòssils de la latrina permetrà saber per exemple com era l’alimentació d’aquests animals i per tant quin era l’entorn que va acollir les societats homínides que fa un milió d’anys van viure en aquest indret.

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha reconstruït parcialment la laringe d’un pacient de 50 anys de Tarragona que patia un càncer localitzat en aquesta zona del coll. L’operació, en què van intervenir més de 15 professionals, entre cirurgians, anestesistes i infermers, i va durar unes 16 hores, va consistir en l’extracció del tumor, primer, i després en la reconstrucció parcial la laringe utilitzant cartílag de les costelles, mucosa de la pròpia boca per protegir la reconstrucció i fàscia del cuir cabellut per recobrir el cartílag.

Pel que fa el temps, Seguirà fent sol i amb les temperatures d’estiu dels darrers dies. Només quatre núvols a primera hora i cap al vespre que taparan mínimament el cel.

TEMP MÀX 29 MIN 17

 

 

 

PUBLICITAT