Tarragona vol convertir la Casa de la Festa en un museu referència

IMG_1749

PUBLICITAT

La Casa de la Festa començarà una reforma tant a nivell estructural com de continguts. L’Ajuntament s’encarregarà de fer les millores de manteniment que han de servir per acabar amb els problemes d’humitats amb una inversió de 19.000 euros.

Repsol finançarà els canvis de modernització que ha de patir la Casa de la Festa.

El cap de relacions externes de Repsol, Pep Bertran, ha donat carta blanca als tècnics del centre i ha reafirmat que la Casa de la Festa ha de ser un punt clau per la cultura popular Tarragonina.

El museu és el museu municipal més visitat i l’any passat va superar les 19.000 visites segons han explicat responsables de la Casa.

Una Casa de la Festa que també ha entrat en pre-campanya ja que, Ara Tarragona ha demanat que es traslladi a l’antic edifici del Banc d’Espanya on en principi està previst construir el nou museu de la Química.

L’aire de Tarragona arriba al parlament després què un estudi hi detectés dues substàncies cancerígenes.

La Generalitat crearà una taula territorial sobre la qualitat de l’aire i l’impacte de les emissions de la indústria química al Camp de Tarragona.

A la taula hi seuran agents socials, adimistracions, experts de la URV i empreses.

La intenció és donar a conèixer els resultats a la població i empendre les accions necessàries per a reduir els nivells d’1,3 de butadiè i benzè.

En clau política destaquem que l’assemblea del PSC a Tarragona ha confimat la llista amb Ballesteros al capdavant i Elvira Ferrando de número 2.  Una llista on només repeteixen quatre consellers entre els 10 primers.

El líder del PP a Tarragona, Alejandro Fernández, ha afirmat que la seva proposta educativa pel consistori tarragoní serà que els pares i mares puguin triar lliurament el centre escolar pels seus fills independentment de la localització geogràfica.

Albert Abelló segueix ficant llenya al foc i afirma que l’àlbum de cromos “no és una arma de destrucció massiva”.

L’àlbum que ja va retirar ensenyament dels centres tarragonins segueix centrant la pre-campanya el candidat convergent.

Pel que fa al temps sembla que vol arribar definitivament la primavera i acomiadem la setmana amb sol i temperatures a l’alça.

TEMP Màx 20 Min 10

 

 

PUBLICITAT