#TGNINFO: Cas Inipro | Circ Tarraco | Murs que parlen | Xavi Molina i Ramón Folch

tgn-info-expres

PUBLICITAT

Begoña Floria, la regidora de Patrimoni i Festes de l’Ajuntament de Tarragona es suma als altres 13 investigats pel Cas Inipro. La també portaveu del Govern ha assegurat via estar sorpresa i consternada per la citació. També assegura tenir la consciència tranquil·la sobre la seva activitat política i personal. El jutge també imputa de nou a Gustavo Cuadrado, ex cap de gabinet de l’Alcalde de Tarragona i tant Floria com Cuadrado estan citats a declarar el pròxim 19 de gener.

A banda, el PSC, en qualitat de partícip a títol lucratiu, també forma part de la nova investigació, per haver-se lucrat presumptament del contracte d’Inirpo, per un valor de més de 330.000 euros.

Congrés Arqueologia 

El tercer Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic ha donat el tret de sortida aquest dimecres, en una edició emmarcada pel circ romà i on participaran més d’un centenar d’investigadors. El Congrés finalitzarà el dissabte 19 de novembre amb la visita comentada al circ de Tàrraco, on es presentaran els treballs elaborats sobre la recuperació de noves parts de la graderia i la pista. A banda, el Congrés aprofitarà per presentar el Pla Director del Circ Romà, confeccionat per l’Ajuntament de Tarragona per tal de recuperar i museïtzar aquest espai.

Murs que parlen

El projecte Murs que parlen presenta dues noves propostes de la mà de l’Associació Polígon Cultural. Aquesta setmana ja es poden veure les obres dels artistes Oriol Blat i Javier de Riba. Ambdós intervindran en dos espais del barri de Sant Salvador, i han comptat amb la col·laboració dels veïns de la zona. El projecte Murs que Parlen vol donar visibilitat a pràctiques artístiques que investiguen les relacions entre societat, espai públic i art.

#Elderbi

I pel que fa als esports, Vicente Moreno i Natxo Gozález han protagonitzat aquest dimecres la tradicional foto amb les samarretes d’ambdós equips al Municipal, en la prèvia del derbi de diumenge. Podreu recuperar el seu InfoNàstic amb les seves valoracions del derbi a rctgn.cat Aquest dijous el conjunt grana entrenarà a Salou i posteriorment seran els capitans, Xavi Molina i Ramón Folch, qui compareixeran a Reus per parlar també d’aquest derbi tan esperat.

PUBLICITAT