#TGNINFO: Es desprèn un tros de façana de l’edifici Atlàntic

Sorpresa majúscula a la Rambla Nova. Una part de la façana de l’Edifici Atlàntic s’ha desprès des d’un novè pis i ha impactat contra la vorera del passeig tarragoní després de rebotar contra el balcó del primer pis.
L’accident ha tingut lloc al voltant de les 12 del migdia i ha ocasionat dos ferits lleus. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat l’accident hauria afectat també el pis 12è 1a. El mateix cos de Bombers ha demanat als veïns del característic edifici que ni entrin ni surtin per precaució.

La Marató de Donació de Sang segueix activa a Tarragona. Des del passat divendres i fins el pròxim 19 de gener, els principals hospitals catalans participen en aquesta iniciativa més que necessària per ajudar salvar vides. L’Hospital de Joan XXIII és el centre dereferència pels qui vulguin ser donants. Es pot reservar hora a través del web www.donarsang.gencat.cat

Edifici atlàntic accident
PUBLICITAT

El vial W.J. Bryant romandrà tancat a la circulació de vehicles els dies laborables, de les 8 del matí a les 6 de la tarda, a partir del dimarts 16 de gener, amb motiu dels treballs de reparació que s’han de dur a terme als laterals del viaducte. El cap de setmana, els dies 20 i 21 romandrà obert amb normalitat. Els treballs al vial W.J. Bryant consistiran en la reparació de les impostes del forjat i la substitució de les juntes que estan deteriorades. El cost econòmic és de 33.360 euros.

El Nàstic de Tarragona s’emporta un punt d’Almeria després d’empatar a 1 a l’Estadio de los Juegos Mediterraneos. Una errada defensiva va posar per darrera en el marcador als de Rodri quan estaven dominant el partit a plaer. Tete Morente amb l’ajuda d’un defensa local va posar l’empat a 1, i al final del partit Dimitrievski va tornar a salvar el Nàstic aturant un penal.

PUBLICITAT