#TGNINFO: Dia Int. vers la violència masclista | Special Olympics | Genuine | Cadis

tgn-info-expres

PUBLICITAT

Aquest divendres Tarragona se suma als actes commemoratius del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les dones. La ciutat organitza diversos actes per a sensibilitzar i mostrar el rebuig a aquesta problemàtica social sota el lema “Tarragona diu no a la violència masclista”. A les 12 h del migdia, a la Plaça de la Font, hi ha prevista la lectural del manifest institucional i un minut de silenci en record de les víctimes. Pel que fa a les dades, 1.048 víctimes de violència de gènere van ser ateses al llarg del 2016, segona ha informat els Serveis d’Atenció a la Dona, que també van atendre 2.817 persones, 1.363 consultes psicològiques i 909 jurídiques.

Special Olympics

I passem ja als esports, perquè la flama dels Special Olympics ja il·lumina la ciutat de Reus, a l’espera que aquest cap de setmana s’iniciï la competició que acollirà en aquesta edició més de 800 esportistes i 200 entrenadors, provinents de 15 comunitats autònomes de l’estat, d’Holanda o Italia en l’àmbit europeu i Xina o el Marroc en l’apartat internacional. Pel que fa a Tarragona, el club esportiu SOLC participarà amb 13 esportistes a l’esdeveniment en les modalitats de bàsquet, natació, tenis i pàdel, el seu president, Serapi Colombo, ha explicat a rctgn.cat què significa participar en un esdeveniment d’aquestes magnituds. Podreu recuperar la peça a l’apartat cròniques del portal web.

Sopar Solidari 

I abans d’entrar en l’àmbit futbolític, el Nàstic va celebrar aquest dijous el sopar Club Empresa solidari, en el marc del projecte impulsat aquest any del Nastic Genuine. A l’acte hi van acudir més de 300 persones, entre elles, el president de la Lliga Professional de Futbol, Javier Tebas, i Pedro García Aguado, conegut pel programa Hermano Mayor però ex esportista olímpic entre d’altres. Tebas va afirmar que l’any vinent aquest equip, el Nàstic Genuine, ja podrà competir amb altres 7 equipc, com a mínim, que s’han creat a l’estat espanyol.

Nàstic vs Cadis

En el terrey futbolístic, el Nàstic de Tarragona va realitzar aquest dijous l’últim entrenament encarat al partit d’aquest divendres al Nou Estadi a partir de les vuit del vespre i l’equip de transmissions de Ràdio Ciutat ens hi posem mitja horeta més per explicar tot el que passi en aquest partit. A més, Vicente Moreno va valorar el conjunt andalús i com arriba l’equip d’ànim, podreu escoltar la seva roda de premsa a rctgn.cat. A més, podeu recuperar el Localitat Grana d’aquest dijous amb Joan Castell, periodista d’Onda Cero, i com sempre, Carles Cortés.

PUBLICITAT