#TGNinfo | DOW i IQOXE seguiran superant els límits de drets d’emissions

DOW i IQOXE afirmen que seguiran superant els límits de drets d’emissions fins que no hi hagi canvis tecnològics. Els directors de les dues empreses han comparegut aquest dimecres a la comissió d’Acció Climàtica del Parlament, per explicar els projectes que tenen per reduir les emissions de CO2. 

dow chemical
PUBLICITAT

Tant Dow com Iqoxe superen els límits de drets d’emissions gratuïts que atorga la Unió Europea. En el cas de DOW, ocupa la quarta posició de la llista. IQOXE és tretzena. 

El Servei de Costes del Ministeri de Transició Ecològica emprendrà la setmana que ve els treballs de regeneració de la platja del Miracle de Tarragona. Segons ha informat la Subdelegació, les tasques s’iniciaran dilluns i s’allargaran tres dies. 

S’intervindrà en les zones de la platja més afectades pel temporal d’abril, fent-hi aportacions de sorra extreta de la platja de la Comandància, que és on s’acumula. Es calcula que aproximadament es mouran al voltant de 5 mil metres cúbics d’arena. 

D’altra banda, a Tarragona l’Ajuntament ha instal·lat disset elements per fer gimnàstica en quatre espais públics de la ciutat. 

Concretament, s’han instal·lar al parc de Tarragona 2 i a les places de Buenos Aires, la Floresta i la Granja. Aquesta intervenció ha suposat una inversió de 12 mil euros. 

Es tracta d’aparells esportius pensats perquè tothom, i especialment la gent gran, pugui practicar esport suau en un entorn urbà amable. Hi ha entre d’altres, bicicletes estàtiques, pèndols i aparells de rem. 

La piscina Sylvia Fontana acollirà tres campionats de natació els mesos de juny i juliol, que aplegaran al voltant de 1.500 nedadors. 

La primera competició a celebrar-se serà el XXXVII campionat de natació de Catalunya Open Màster, en què es preveuen fins a 400 esportistes. Aquest memorial al nedador i waterpolista Manel Domènech i Bonet (1927-2015) es farà el dissabte 11 i el diumenge 12 de juny.

Aquestes i altres noticis del territori a l’informatiu de Carrer Major. Escolta’l!

PUBLICITAT