#TGNinfo | El confinament comarcal ha retornat aquesta mitjanit

Aquesta mitjanit ha entrat novament en vigor el confinament comarcal. La consellera de Salut ha dit que s’hi ha hagut de tornar per la tendència a l’alça de casos de covid i sobretot dels ingressos a les UCI. 

PUBLICITAT

Al Camp de Tarragona, el gerent de la Regió Sanitària, Ramon Descarrega, remarca que, si bé aquí la situació no és tan complicada com en altres llocs, també van pujant els indicadors. De fet, a l’hospital Joan XXIII calculen que la setmana que ve començaran a notar els efectes de la setmana Santa.

El 81% de les persones de 80 anys o més han rebut la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 a Catalunya. El 26,8% del col·lectiu de gent gran té la pauta completa. 

D’altra banda, la Comissió de Salut Pública ha acordat ampliar fins als 69 anys la vacunació amb AstraZeneca i manté la recomanació de no administrar-la als menors de 60 anys. 

La Federació d’Empresaris d’Autotransport de Tarragona s’oposa al projecte de tren-tram plantejat per la Generalitat, perquè el considera faraònic i que no respon a les necessitats del territori. 

Les ajudes estatals per comprar cotxes elèctrics s’incrementen fins als 7.000 euros amb el pla Moves III. En el cas de les motos la subvenció serà de fins a 1.300. El programa d’estímuls per a la transició als vehicles elèctrics es posa en marxa aquest dissabte.

Són algunes de les notícies destacades d’aquest divendres a l’informatiu de Carrer Major. Escolta’l!

PUBLICITAT