#TGNinfo | El Defensor del Pueblo investiga el pas de mercaderies per zones urbanes a Tarragona

El Defensor del Pueblo, Francisco Fernández Marugán, s’ha compromès a investigar la problemàtica del pas de trens de mercaderies pels municipis de costa de Tarragona. 

PUBLICITAT

La Plataforma Mercaderies per l’Interior s’ha reunit aquest dimarts a Madrid per traslladar-li la seva preocupació per l’impacte que tindrà el tercer fil. 

La Generalitat ha reduït l’aportació per promocionar la Costa Daurada en les aerolínies i touroperadors que operen a l’aeroport de Reus a menys de la meitat. 

El Govern destinarà uns 900 mil euros anuals fins el 2024, quan en els darrers anys l’aportació havia estat de més de 2 milions d’euros anuals. 

El Procicat ha aprovat el pla de reobertura de l’oci nocturn que s’aplicarà un cop decaigui l’ordre de tancament del Ministeri. 

Aquest estableix que els grans locals, com discoteques, hauran de tenir venda anticipada. A més, la pista de ball estarà perimetrada i no s’hi podrà consumir. 

Unió de Pagesos està disposat a fer una tancada a la conselleria d’Agricultura per denunciar la situació del sector de la fruita seca. 

Demanen una moratòria dels crèdits i que es faci un sistema d’assegurança que realment cobreixi les pèrdues. 

Són algunes de les notícies destacades aquest dimecres a l’informatiu de Carrer Major. Escolta’l!

PUBLICITAT