#TGNINFO El Gran Recapte estima 500.000 quilos d’aliments a tot Tarragona

El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona estima que, a tota la demarcació, s’hauran recollit fins a 500.000 quilos d’aliments bàsics durant la desena edició del Gran Recapte. Hi han col·laborat més de 4.500 voluntaris arreu de la província. Només a Tarragona ciutat, s’han habilitat 250 punts de recollida d’aliments aquest divendres i dissabte. Òscar Ologaray és responsable de comunicació del Banc dels Aliments.

Banc Aliments
PUBLICITAT

Escolta-ho aquí

Ràdio Ciutat dóna 400 litres de llet a Càritas

Paral·lelament al Gran Recapte, la plantilla de treballadors de FCC a Tarragona organitza la sisena edició del Festival de Pàdel Solidari a les instal·lacions de ‘Mes K Padel’, al polígon Riuclar. Ràdio Ciutat de Tarragona participa en aquesta iniciativa i aporta 400 litres de llet que es donaran a Càritas.

Escolta-ho aquí

Puñet (PDeCAT) deixa la presidència local per temes de salut

Albert Puñet ha deixat aquesta setmana la presidència del PDeCAT a Tarragona, obligat per complicacions de salut després d’haver patit, ara fa uns dies, un accident de moto. El seu successor serà Quim Amorós, membre de l’executiva local de Tarragona, proposat per ell mateix. Puñet es mostra compromès amb el partit i amb el projecte de país dels demòcrates.

Escolta-ho aquí

El Nàstic viatja a Sòria en busca d’uns tres punts complicats

El Nàstic de Tarragona viatja a Sòria amb l’objectiu d’aconseguir els tres punts en un camp complicat, i davant un rival que no passa pel seu millor moment. La victòria és gairebé una obligació per un Nàstic que vol ser fora del descens abans d’acabar l’any. El partit el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT