#TGNInfo | El Ministeri de Transports preveu un estudi sobre la viabilitat d’una linia per a mercaderies

El Ministeri de Transports preveu adjudicar el mes vinent l’estudi sobre la viabilitat d’una línia segregada per a mercaderies. 

PUBLICITAT

El diputat socialista per Tarragona Joan Ruíz ho ha avançat en una entrevista a Carrer Major, en què també ha fet una primera valoració de les inversions previstes a la demarcació als Pressupostos Generals de l’Estat. 

Qui també ha valorat el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat és el secretari general de CCOO a Catalunya. Javier Pacheco ho fa fet des de Montblanc, on ha inaugurat una nova oficina sindical. 

Pacheco ha destacat que s’incrementa de forma notable la despesa social, però ho considera encara insuficient per donar resposta a la situació de crisi.

L’Ajuntament de Tarragona vol captar 3,4 milions d’euros dels fons europeus Next Generation a través del pla de sostenibilitat turística, que s’ha presentat avui. 

Aquest preveu intervencions en els camins, la promoció del ciclotorisme i millores al front marítim i a la plataforma del Miracle.

La campanya dels Bons Comerç Tarragona arrencarà aquest divendres. A partir de la mitjanit de demà ja es podran començar a descarregar aquests vals de descompte. 

Cada persones es podrà descarregar deu bons, de cinc euros cadascun. Aquests es podran bescanviar en les botigues que s’han adherit a la campanya. 

PUBLICITAT