#TGNINFO | El PSC demana reactivar l’ordenança sobre les terrasses

El Grup Municipal Socialista de Tarragona ha mostrat el seu descontentament en com està gestionant ERC de Tarragona la gestió de terrasses. 

Terrassa estiu Tarragona
PUBLICITAT

La seva portaveu Sandra Ramos n’ha donat els detalls.

El jutjat no interromprà el procés d’eutanàsia del pistoler de Tarragona perquè “no en té competències”. La titular del jutjat número 5 de Tarragona ha argumentat que aquest procediment  no requereix autorització judicial. 

També manifesta que la llei no regula què cal fer en els casos en què la persona que demana la mort assistida està implicada en un procés judicial obert. 

Tot just fa unes setmanes, el pistoler que va ferir diversos excompanys de feina en una oficina de Securitas del centre de Tarragona, va demanar l’eutanàsia. Ell mateix va resultat ferit greument, quan els mossos li van disparar per poder-lo detenir, després que s’hagués atrinxerat en un mas. 

Mig anys després dels fets, l’home continua ingressat a l’hospital penitenciari de Terrassa. Està previst que dilluns vinent declari per primera vegada sobre els fets. 

Recordem que el sindicat de policia USPAC va demanar que el procés d’eutanàsia s’aturés fins que no s’hagi celebrat el judici. 

L’Agència Europea del Medicament recomana administrar la quarta dosi de la vacuna contra la covid-19 a les persones d’entre 60 i 79 anys quan augmenta el nombre de contagis. 

A l’abril ja va recomanar administrar-la als majors de 80 anys i ara, en un context d’infeccions creixent, l’organisme europeu també planteja la necessitat d’aquesta quarta dosi per als majors de 60 i les persones vulnerables. 

D’altra banda, l’Agència Europea del Medicament calcula que al setembre podrien arribar ja la nova generació de vacunes, adaptades a les noves variants de coronavirus. 

I a Tarragona, la CUP vol promoure el debat sobre el nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal. Per aquest motiu ha organitzat un seguit de rutes comentades per l’Anella Verda, per descobrir els espais que consideren que s’han de presentar. 

La primera d’aquestes rutes es fa aquesta tarda, d’aquí a una estona, a partir de les set. Els participants aniran a l’Horta Gran, a tocar de Torreforta. Les cupaires consideren que aquest espai és fonamental per garantir la cohesió de la zona centre i Ponent. 

Aquestes caminades s’emmarquen en la campanya “POUM o el fas o te’l fan”. 

El CBT continua treballant en els despatxos per consolidar un nou equip per la temporada 22/23. 

Daniel Tugores és converteix en la 4a renovació pels blaus.

Sheila Maetzu i Helena Cortillera, són la nova incorporació i renovació respectivament del Sènior del TGN Bàsquet. 

Les liles continuen reforçant l’equip de cara a la pròxima temporada.

PUBLICITAT