#TGNINFO El REC dóna el tret de sortida a l’edició més rebel

El festival REC 2018 va inaugurar dissabte la seva 18a edició amb l’estrena estatal del documental ‘El Pepe, una vida suprema’, omplint el Metropol. El gran públic també ha estat protagonista amb els cicles MiniREC i Sessions Vermut. Fins al 9 de desembre, es projectaran òperes primes i també pel·lícules amb un component de reflexió sobre l’esperit revolucionari.

L’Starraco Wars captiva al públic tarragoní més galàctic

PUBLICITAT

El Palau Firal i de Congressos ha acollit, aquest cap de setmana, la segona edició de l’Starraco Wars. Una convenció dirigida als amants de la saga d’Star Wars i similars. Pel recinte hi ha passat centenars de persones per poder-se fotografiar amb els personatges estrella o en uns impactats photocalls. També hi havia espai pels videojocs, el cosplay o els diorames.

El pàdel més solidari s’ha tornat a jugar aquest diumenge

Les instal·lacions del ‘Mes K Padel’ han acollit el sisè Torneig de Pàdel Solidari, que organitzen els treballadors d’FCC. Tots els aliments recaptats durant la jornada, uns 5.000 quilos, es donaran directament a Càritas. Ràdio Ciutat de Tarragona ha posat el seu gra de sorra, per segon any consecutiu, aportant 400 litres de llet. Manuel Cremades és un dels organitzadors:

Escolta-ho aquí

El Nàstic toca fons al camp del Numància (3-0)

El Nàstic de Tarragona encadena la tercera derrota consecutiva com a visitant, després de caure per un 3 – 0 davant del Numància. L’equip grana ha salvat la primera meitat, però a la represa els de Soria han sentenciat el partit en pocs minuts. Els d’Enrique Martín tornen a situar-se cuers a la classificació. La pròxima jornada rebran el Granada a casa.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT