#TGNinfo | Els contagis tornen a pujar al Camp de Tarragona

A la demarcació de Tarragona, el nombre de contagis ha tornat a superar el llindar de 100 casos de covid-19 en un sol dia.

Una auxiliar d'infermeria de la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona, Lourdes Julià, ha estat la primera sanitària en rebre la segona dosi de la vacuna contra la covid-19. Imatge del 18 de gener del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Avui el departament de Salut n’ha notificat 104. Puja també el nombre d’ingressats. La dada positiva és que la velocitat de transmissió torna a estar per sota de l’1.

El sector turístic del territori es mostra satisfet amb una ocupació mitjana d’entre el 60 i el 80%, si bé alerta que és un petit oasi enmig del desert. Ara confien en els avenços de la vacunació per garantir una bona temporada d’estiu. 

La contractació per Setmana Santa també s’ha notat en les dades d’atur. El mes de març s’ha tancat amb 1.300 desocupats menys a la demarcació de Tarragona. Es trenca així les dades negatives dels darrers mesos. Ara bé, l’índex d’atur encara és un 19% superior al de l’any passat. 

La CUP ha demanat la compareixença del conseller Calvet perquè doni explicacions sobre els controls a la indústria petroquímica.

Els anticapitalistes han formulat la petició en saber-se que, dos mesos abans de l’accident, IQOXE no havia superat els controls ambientals. 

A Tarragona, l’Ajuntament ha nomenat Núria Pallarès com a nova directora de Territori i Sostenibilitat.

L’objectiu és donar impuls al nou Pla d’Ordenació Urbana. 

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dimarts. Escolta’l!

PUBLICITAT