#TGNinfo | En Comú Podem anuncia que decidirà en assemblea si manté el pacte amb els republicans

Crisi de govern a l’Ajuntament de Tarragona. Avui En Comú Podem ha anunciat que decidirà en assemblea si manté el pacte amb els republicans. 

PUBLICITAT

El portaveu dels comuns al Parlament, David Cid, ha explicat que han volgut fer un toc d’atenció a ERC i que no volen que la ciutat es converteixi en moneda de canvi en les negociacions amb Junts per formar govern a Catalunya.

El territori s’ha sumat avui a la commemoració dels 90 anys de la proclamació de la República. A Tarragona s’ha fet un acte institucional a l’Ajuntament, en què no han participat ni Ciutadans, ni PP. 

L’alcalde hi ha anunciat que proposarà al ple que es declari el 14 d’abril com a ‘Dia dels valors republicans’. A més, ha remarcat que la Segona República va suposar una amnistia i lamenta que la democràcia actual no sigui capaç de fer el mateix. 

l’Arquebisbe de Tarragona a Carrer Major. Joan Planellas ha demanat, literalment, als polítics que es posin les piles per desencallar la situació actual i poder donar resposta a les necessitats socials. 

També ha dit que l’Església ha d’abordar el problema dels abusos sexuals amb serenor i contundència. Diu que van denunciar el cas de Mossèn Fuentes com un exercici de transparència. 

Aquestes i altres notícies a l’informatiu d’aquest dimecres!

PUBLICITAT