#TGNINFO: Equipaments Municipals | Pla Lectura | Espai Kesse | Tenerife

tgn-info-expres

PUBLICITAT

El portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha exigit a l’equip de Govern que reguli l’ús i els beneficis que es poden treure dels equipaments esportius municipals per part dels clubs que els ocupen. Segons han explicat els republicans, una escola concertada de la ciutat suposadament estaria pagant un lloguer de 600 euros mensuals a un club de futbol per utilitzar un camp municipal.

Per Ricomà, cal una normativa específica, com tenen altres ciutats, que marqui clarament quin ús en poden fer els clubs i demana a l’Ajuntament que es posi a treballar en la nova normativa.

Centres Cívics i Biblioteca

I segons ha explicat el diari de Tarragona aquest dilluns, l’Ajuntament té pensat adaptar aquest any els centres cívics de la ciutat perquè puguin incorporar biblioteques de proximitat. La iniciativa donaria forma al Pla de Foment a la Lectura aprovat el passat mes d’abril. La iniciativa, donada per les previsions que la Generalitat va realitzar el 2010 en el Mapa de Lectura Pública de la ciutat, no s’ha pogut començar a gestionar fins ara degut a la crisi, que va frenar les inversions previstes d’uns 20 milions d’euros.

Espai Kesse 

Més de 300 joves han passat durant aquesta darrera setmana pel Casal de Nadal de l’Espai Jove Kesse, on han pogut participar en activitats com creació de jocs gegants, cuina nadalenca, taller d’aplicacions Android, Torneig de Futbol sala, videojocs, rocòdrom, Beatbox, Karaoke, Capoeria, Zumba, etc.. 

Durant aquests dies de vacances també s’ha aprofitat per oferir formació amb l’objectiu de millorar el currículum vital a través de cursos oficials i certificats com el de manipulador d’aliments i el de premonitor de temps de lleure de les quals han sortit beneficiades més de 50 persones joves. Durant l’any 2016 s’han registrat més de 22.000 usos de l’equipament per qualsevol dels serveis i activitats que ofereix.

Nàstic vs Tenerife

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona inicia els entrenaments d’un nou any amb la vista posada al partit de diumenge contra el Tenerife al Nou Estadi. Un partit on Merino debutarà a la banqueta i on ja ho podran fer els jugadors acabats d’incorporar en aquest mercat d’hiverm com Luismi, Achille Emana o Barreiro. Els granes necessites acabar la primera volta, que es tancarà la setmana vinent davant l’UCAM Murcia, amb dues victòries si vol continuar lluitant per sortir del pou d’última posició.

PUBLICITAT