#TGNInfo | Eusebi Campdepadrós declara al TSJC per presumpte delicte de desobediència

L’exsecretari primer de la Mesa del Parlament, el tarragoní Eusebi Campdepadrós, ha declarat aquesta tarda al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un presumpte delicte de desobediència. 

PUBLICITAT

Se l’acusa d’haver permès dos debats sobre l’autodeterminació i la monarquia a la Cambra catalana. Al matí també ha declarat l’expresident del Parlament, Roger Torrent. 

El nou Pla Director de l’aeroport de Reus, redactat per AENA, contempla una inversió de 103 MEUR. Així es desprèn d’un document que el gestor estatal ha publicat a la seva pàgina web titulat “Futur desenvolupament de l’aeroport de Reus”. 

Aquestes inversions es farien si es mantenen les previsions de creixement i destaquen els 50 milions previstos per a la construcció d’una nova terminal.

El departament de Salut habilitarà un punt de vacunació durant la Marató de Donació de Sang de Tarragona, que es farà aquest divendres i dissabte al Recinte Firal de Tarragona. 

A la regió sanitària de Tarragona el 75% dels majors de 40 anys ja tenen la pauta completa, però encara està molt per sota entre els més joves. 

PUBLICITAT