Ja s’ha estrenat la Red Force, l’acceleradora més ràpida d’Europa

PUBLICITAT

L’obertura del Ferrari Land ha centrat totes les mirades del territori, així com l’inici de la temporada de creuers. En esport el Nàstic, prepara el pròxim partit contra el Mallorca.
Inauguració de Ferrari Land

Ferrari Land ha obert les seves portes després de només dos anys de construcció. El nou parc d’atraccions, adjacent a Port Aventura, compta amb 11 atraccions, la més destacada d’entre elles, Red Force, l’accelerador vertical més ràpid d’Europa. És una muntanya russa de 112 metres d’alçada i que assoleix els 180km/h en només 5 segons. Les altres inclouen un simulador de cotxes de Fórmula 1 i el Ferrari Experience.

El parc ha suposat una inversió de 100 milions d’euros i hi han treballat 550 persones de 50 empreses diferents. A més, s’espera que creï 400 llocs de treball nous. Fernando Aldecoa, director General de Port Aventura explica que Ferrari Land encaixa dins la seva estratègia d’expansió i persegueix dos objectius: captar nous públics i atreure fins a 5 milions de visitants.
L’accelerador Red Force ha estat la major atracció del parc el dia de la inauguració, quan ja s’ha posat en marxa, i uns quants afortunats han pogut provar. Com el presentador de televisió Arturo Valls i l’actriu Elena Furiase. També el pilot de Fórmula 1, Marc Gené, ha pogut estrenar-lo i ha assegurat la seva semblança amb conduir un cotxe de carreres.
El parc ja està inaugurat i s’hi pot accedir comprant una entrada doble, de Port Aventura més Ferrari Land amb un cost de 60 euros.

Primers creuers al Port de Tarragona

El primer creuer de la nova temporada ha arribat aquest dijous al Port de Tarragona. Es tracta del Silver Muse, de la companyia Silver Sea, que té una capacitat de 600 passatgers, tot i que en aquest viatge només ha comptat amb la presència d’agències de viatges, mitjans internacionals i amics de la naviliera.

El creuer ha salpat de Marsella i acabarà el seu trajecte a Barcelona. En la seva visita a la ciutat romana, els passatgers del creuer han fet parada al Parc Temàtic Ferrari Land, abans que obri les seves portes aquest divendres. Els objectius de la nova temporada de creuer són assolir la xifra dels 40 i els 40.000 passatgers, en la que s’espera que sigui la millor temporada de la seva història del Port. Recordem a banda, que la temporada anterior va acollir 14.000 creueristes i 22 creuers.

NASTIC

Penúltim entrenament setmanal del Nàstic de Tarragona pensant en la final de Mallorca, una de les 10 que queden ja fins a l’últim tram de temporada. Juan Merino s’ha hagut de defensar de les crítiques, rebudes amb motiu de les dues últimes derrotes. Merino assegura entendre-les, però també creu que ja ningú recorda on estava l’equip fa unes jornades. L’entrevista completa, només a Ràdio Ciutat de Tarragona.

EL TEMPS
Les temperatures segueixen pujant aquest divendres, amb màximes de 21 graus i mínimes de 12. La probabilitat de pluja és pràcticament inexistent i durant tot el dia es podrà gaudir d’un cel serè.

L’APUNT
I aquest divendres, immersos en el festival Dixieland, el Cafè Metropol acull el concert de La Cris, una actuació improvisada amb música cuinada molt personalment per l’artista i on utilitza loops, ukelele, teclats, màquines d’escriure, body music i el mateix públic.

PUBLICITAT