#TGNINFO: Finalitzats els treballs de rehabilitació del ferm del carrer Vint-i-vuit de Bonavista

La conselleria de Mobilitat ha enllestit els treballs de rehabilitació del ferm del carrer Vint-i-vuit de Bonavista. Les actuacions realitzades han inclòs la verificació de la xarxa de clavegueram, l’arranjament i sanejament del paviment i la col·locació  d’una nova capa de rodadura, que s’ha completat amb un nova senyalització horitzontal. La inversió realitzada ha estat de 44.624 euros.

PUBLICITAT

Novetats en el cas de Maricel, la tarragonina d’11 anys que ha estat obligada a tornar amb la seva mare a la República Txeca. En una intensa jornada de divendres, on fins i tot la jove tarragonina va haver de ser ingressada per un atac d’ansietat, tant ella com la seva mare han arribat a l’acord que Maricel passarà una setmana al país de la seva progenitora per acomiadar amics i familiars. El pare de la jove tarragonina, Antoni Miquel, no veu tan clar que la seva filla torni amb ell divendres que ve: és més, Miquel assegura que a hores d’ara encara no ha pogut parlar amb la seva exdona que ja ha arribat a la República Txeca. Aquest dissabte podreu escoltar les paraules del pare a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Un apunt cultural El Russian Classical Ballet, dirigit per Evgeniya Bespalova, presenta El Llac dels Cignes al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.  La companyia està formada per ballarins graduats en les escoles de coreografia amb més presitigi del seu país. La missió d’aquest col·lectiu és preservar la tradició del Ballet Clàssic Rus.

I en esports avui és dia de derbi. A partir de les 6 de la tarda el Nàstic de Tarragona s’enfronta al Nou Estadi al Reus Deportiu, en un partit que, per primer cop desde que els roig-i-negres són a la Segona Divisió, el Nàstic s’hi enfrontarà mirant-los des de sobre de la taula. Malgrat tot els de Rodri volen guanyar el partit per deixar, encara més lluny, la zona de descens. Podreu seguir el partit en directe a partir de dos quarts de sis amb de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT