#TGNINFO: Gran Circ | Pintades i Muralla | Cavalcada de Reis | Rharsalla

tgn-info-expres

PUBLICITAT

El Gran Circ dels Reis Mags arriba a la Tarraco Arena Plaça aquest pròxim 6 de gener, per apropar durant tres dies un espectacle mai vist a la ciutat, on més de 44 artistes vinguts de 10 països oferiran el seu ventall d’especialitats artístiques. L’objectiu de l’organització és vendre les 10.000 entrades que s’han posat a la venda durant aquests tres dies d’espectacle, on el preu oscil·la els 10 i els 35 euros. Podreu escoltar la crònica al nostre portal web.

Pintades a la Muralla de Tarragona

I unes pintades a la Muralla de la ciutat han encès la crítica de l’oposició a l’Ajuntament. Rubén Viñuales, portaveu del grup Municipal de Ciutadans, ha denunciat “la ineficàcia” de l’equip de govern davant “la defensa de la imatge i els monuments més característics de Tarragona”, en relació a aquestes pintades. A més, Viñuales ha titllat de “lamentable” que elements de la ciutat que són Patrimoni de la Humanitat faci més de quatre dies que estan en aquestes pèssimes condicions i ha instat a l’alcalde a actuar més ràpidament vés aquests actes vandàlics.

Cavalcada de Reis

La nit dels Reis s’acosta i els seus carruatges continuen la posada a punt per fer el seu recorregut per la ciutat. Aquest dimecres es presentaran les novetats d’una nova cavalcada que tindrà llocs pels carrers de la ciutat, perquè els més menuts puguin gaudir de la visita dels reis. Us ho explicarem a rctgn.cat.

Segona sortida, Moha Rharsalla

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona segueix la posada a punt pel partit de diumenge davant el Tenerife, un rival que està completant una bona temporada i que es troba a la zona mitjana a tan sols tres punts del playoff. Merino està intensificant el treball i l’equip realitzarà aquest dimecres una doble sessió, la del matí i la de la tarda, ambdues a porta oberta. L’andalús ha d’acabar de lligar totes les peces i decidir quins jugadors dins del punt de mirar es queden o marxen. I el que ho farà finalment serà Rharsalla, després que ell i el club signessin la rescissió del seu contracte de mutu acord.

PUBLICITAT