#TGNinfo | Josep Pallarès guanya la 1a volta de les eleccions de la URV

Josep Pallarès ha guanyat la primera volta de les eleccions al rectorat de la URV, amb un 45% dels vots. 

PUBLICITAT

Ara es disputarà el càrrec amb l’actual rectora, Maria José Figueras, en una segona volta, que es farà de l’1 al 3 de juny.

La Comissió Territorial d’Urbanisme ha aprovat el projecte de recuperació ambiental dels Prats d’Albinyana, situats entre el Port de Tarragona i La Pineda. Aquesta antiga zona humida, juntament amb la de la Sèquia Major, forma part de la Xarxa Natura 2000 i el Pla d’Espais d’Interès Natural. 

El Port de Tarragona es farà càrrec de la restauració ecològica d’aquest indret, com a mesura compensatòria a la urbanització de la Zona d’Activitats Logístiques que està just al costat. El projecte suposarà una inversió d’1,6 milions d’euros i s’executarà en un any.

El Port de Tarragona avui ha anunciat que l’any que ve la ciutat acollirà les jornades de MED Cruise, l’associació que aplega un centenar de ports de creuers de la Mediterrània. 

Enguany, aquestes jornades s’estan fent a s’Agaró, a la Costa Brava i ha estat allí on el Port tarragoní ha anunciat que l’any que ve en serà la seu.  En aquestes jornades, a més dels ports, hi participen companyies de creuers i operadors i patronats turístics. 

L’Ajuntament de Tarragona ha completat la retirada de totes les plaques de simbologia franquista que quedaven a la ciutat. 

Aquestes làmines metàl·liques es conservaran a l’Arxiu Municipal.

Aquestes i altres notícies del territori a l’informatiu de #CarrerMajor. Escolta’l!

PUBLICITAT