#TGNInfo | La CUP presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat

La CUP presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat, si bé manifesta la voluntat de seguir negociant els pressupostos amb el Govern català. 

PUBLICITAT

La CUP ha explicat que l’esmena es fonamenta en tres factors: la relació del govern amb l’Estat, les polítiques socials i que consideren massa continuistes els pressupostos. 

I a Reus, l’equip de govern municipal ha anunciat que introduirà canvis al pressupost de l’any vinent, per adaptar-lo a les noves previsions d’ingressos de la plusvàlua.

S’ha fixat un nou sistema per calcular-ho i a més, les persones que no guanyin diners en la compravenda d’un immoble, no l’hauran de pagar. Això afecta les previsions d’ingressos dels ajuntaments. 

El Govern ha aprovat el nou concurs del telèfon d’emergències, el 112. Les noves clàusules incorporen millores socials i salarials.

S’hi incorpora un increment de sou del 9% per als treballadors i les noves condicions del contracte incorporen un servei de suport psicosocial per al personal que atén les trucades d’emergència. 

En transports, parlem del Corredor Mediterrani i del tercer fil, perquè avui FERMED ha afirmat que el binomi Barcelona-Tarragona és el primer gran hub logístic i industrial de l’Estat. 

Aquesta entitat econòmica que treballa per la promoció del transport ferroviari, ha destacat que aquest eix supera el de Madrid-València i es troba entre els 8 més importants d’Europa. 

PUBLICITAT