#TGNinfo | La demarcació de Tarragona manté un nombre baix de contagis

La demarcació de Tarragona manté un nombre baix de contagis. En la darrera jornada, el departament de Salut n’ha notificat 88 a les comarques del Camp i només 2 a les Terres de l’Ebre. A més, no s’ha registrat cap nova mort per covid-19. 

Pla mitjà d'una dona fent-se un test d'antígens a la carpa situada davant l'Ajuntament de Tarragona en el cribratge per al personal municipal que ha de participar en el procés electoral del 14-F. Foto de l'11 de febrer del 2021 (horitzontal).
PUBLICITAT

També es manté la tendència a la baixa en la pressió hospitalària, amb 7 ingressats menys. Ara n’hi ha 144. En canvi, a les UCI hi ha un pacient més, 54 en total. El risc de rebrot, tot i ser alt, també continua reduints-se. Ara és de 137 punts al Camp i de 105 a l’Ebre. La velocitat de transmissió es manté per sota de l’1.

L’Ajuntament de Tarragona convocarà tres tallers participatius amb entitats per debatre les al·legacions que s’han de presentar al projecte de Tren-tram, recentement presentat per la Generalitat i que ara està en informació pública. 

Aquestes trobades es faran de manera telemàtica i hi estan convocades les entitats socials i empresarials més representatives. La primera serà la setmana que ve. L’objectiu és estudiar el detall de l’estudi informatiu realitzat per la Generalitat i elaborat per la Generalitat i analitzar si cal introduir-hi canvis. 

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major aquest divendres. Escolta’l!

PUBLICITAT