#TGNinfo | L’AEQT reinvindica la necessitat del tercer fil

L’Associació Empresarial Química de Tarragona reivindica la necessitat del tercer fil per facilitar el transport de mercaderies per tren al territori. 

PUBLICITAT

En una conferència a la Cambra de Comerç, el president de l’AEQT ha respost les crítiques formulades els darrers dies pels municipis de costa i la Plataforma Mercaderies per l’Interior que alerten de l’impacte del tercer fil i fins i tot en demanen la paralització. 

D’altra banda, els trens d’alta velocitat de baix cost de Renfe, els Avlo, connectaran l’estació del Camp de Tarragona amb Madrid a partir del 23 de juny. 

Hi faran parada dos combois al dia, un d’anada a mig matí i un altre de tornada a la nit. Els bitllets es van posar a la venda al gener i ja se n’han venut 4.700.

Les persones d’entre 50 i 55 anys ja poden demanar cita per vacunar-se. D’altra banda, des de Salut han anunciat que es començarà a vacunar la franja 40-49 anys a meitats de juny i els menors de 40 al juliol. 

Al territori es manté la tendència a l’estabilitat i s’ha baixat del centenar d’ingressats per covid per primera vegada en dies. Avui s’han notificat 76 casos nous i cap defunció. 

PUBLICITAT