#TGNINFO: L’Ajuntament rebrà un milió d’euros per les llars d’infants municipals

El Tribunal Superior de Catalunya ha reconegut que l’Ajuntament de Tarragona té el dret de rebre les subvencions de la Generalitat de Catalunya per les llars d’infants de titularitat municipal. En concret, l’Ajuntament de Tarragona estima que el Govern Català haurà de pagar 1.038.790,93 euros.

PUBLICITAT

Durant aquest cap de setmana se celebra a Salou la segona jornada de la Lliga Genuine, una iniciativa que va sorgir arran un projecte del Nàstic de Tarragona. 18 equips d’arreu de l’Estat competeixen en una lliga poc habitual, amb persones amb capacitats diferents, que per sobre de tot mantenen els valors de l’esportivitat.

La Marató de Donants de Sang es Tanca a Tarragona amb 9.354 donants. A la demarcació de Tarragona se n’han recollit poc més de sis-centes. La campanya va passar divendres pasast i s’ha allargat durant tota la setmana, condicionada pels processos gripals d’aquestes dates.

I el Nàstic de Tarragona prepara el derbi davant el Reus que disputarà demà diumenge a les 6 de la tarda. Podreu seguir el partit en directe, a partir de dos quarts de sis, a Ràdio Ciutat de Tarragona. També la Pobla de Mafumet juga avui a les 6 davant el Sant Andreu. El filial grana és a dos punts de la zona de playoff d’ascens a Segona B.

PUBLICITAT