#TGNINFO Més joves als menjadors socials

Per la seva banda la fundació Formació i Treball, que compta amb un menjador social, ha explicat que no ha augmentat estrictament el nombre de persones que assisteixen al menjador social, però sí que ha canviat el perfil, i ara hi ha més joves que abans. Així ho ha explicat Laia Marbà, treballadora social de l’entitat.

Menjador social
PUBLICITAT

Actualment asseguren que el menjador social atén entre unes 60 i 70 persones al dia i unes 25 famílies assisteixen cada dia a recollir menjar per cuinar ells mateixos. Ara intenten donar el menjar per 15 dies per respectar l’ordre de confinament i que no hagin de sortir al carrer. Tot i tenir aliments en conserva, preveien que això els durés fins juliol, però ja ho han descartat, perquè estan donant més quantitat d’aliments.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant redueix al màxim els serveis essencials. Aquestes mesures s’han aprovat a través d’un decret d’alcaldia amb el qual s’aplica el Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, amb el qual el Govern espanyol pretén reduir la mobilitat de la ciutadania i frenar la propagació de la Covid-19. Ariadna de la Calle, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant.

L’Ajuntament de Torredembarra ha creat una petita guia d’establiments comercials oberts en aquests moments d’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19. Josep Sánchez, Ona la Torre.

PUBLICITAT