#TGNinfo | Mobilització pel derogament de la reforma laboral

Els sindicats majoritaris es mobilitzen amb el lema ‘Ara toca’ per reclamar el derogament de la reforma laboral i l’increment del salari mínim. 

PUBLICITAT

Aquest migdia s’han fet concentracions en diversos punts del país. A Tarragona una cinquantena de persones s’han aplegat a les portes de la Subdelegació del govern. 

I ahir al vespre un centenar de persones van tallar l’autovia A-7 a Tarragona en contra de l’empresonament del raper Pablo Hasel. Posteriorment, al carrer Salinas van detenir dos joves per desobediència i atemptat a agents de l’autoritat. 

Es tracta d’una noia de 17 anys, que ja ha quedat en llibertat, i un noi de 18, que ha de passar a disposició judicial. A tot això, l’Audiència de Lleida confirma els dos anys i mig de presó per a Hasel per amenaçar el testimoni d’un judici. 

Parlarem també de salut. El Parc Sanitari Joan XXIII estrena un nou magatzem de 313 metres quadrats. En aquest moment serveix com a centre logístic per distribuir les vacunes contra la covid-19 i el material necessari per administrar-les. 

Més endavant tindrà una funció polivalent i també s’aprofitarà per traslladar-hi els serveis que faci falta mentre es realitzin les obres del nou hospital. L’edifici està situat al costat del mòdul de Docència i Recerca. 

En plana econòmica, Colonial ven a Bauhaus un immoble de més de 12.000 metres quadrats del centre comercial de Les Gavarres.

L’operació s’ha tancat per 143,5 milions d’euros, després de ser adquirit el 2015 per 67,4 milions.

PUBLICITAT