#TGNINFO: Nou Mercat Central | Fi del Saloufest | Villamayor | Nàstic vs Gavà

tgn-info-expres

PUBLICITAT

Els paradistes ja poden entrar al Mercat per començar a preparar els seus comerços de cara a l’obertura del nou recinte, que ja té data. Finalment, després de nou anys, d’estira i arronses, negociacions i contratemps, el Nou Mercat Central de Tarragona obrirà les seves portes el 10 de gener de 2017. L’edifici, que ja ha arribat a un 90% d’execució, conserva les encalçades originals d’acer del sostre i s’ha revestit de fusta, així com ho estan les 43 parades del nou mercat.

L’empresa promotora del Saloufest, I Love Tour, pertanyent al grup turístic TUI, ha confirmat que després de 16 anys no tornarà a celebrar més edicions del polèmic festival que combina esports i oci nocturn. Segons ha apuntat ACN, la companyia ha justificat en un comunicat que la decisió s’ha pres a causa de les diverses pressions realitzades tant per part de l’Ajuntament de Salou com la Generalitat durant els últims dos anys que, segons diuen, han fet pràcticament inviable realitzar programes per al segment turístic del turisme juvenil a la regió.

El coordinador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha descartat que ara per ara sigui una possibilitat que l’esdeveniment s’ajorni un any. Villamayor ha sentenciat que l’Ajuntament i l’organització continua treballant per l’escenari que tindrà lloc a la ciutat en menys d’un any vista, i que no es pensa en res més que no sigui dur els Jocs a terme.

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona va superar al Sant Andreu als penals, en el partit de Copa Catalunya disputat al Narcís Sala. Els de Vicente Moreno no van trobar la manera de perforar la porteria dels de Mikel Azparren, un equip de Tercera Divisió, però sí que van poder superar-lo a la tanda de penals. Els granes s’enfrontaran al Gavà de Segona B en la següent eliminatòria.

PUBLICITAT