#TGNINFO: Patronat de Turisme | Jocs Mediterranis | Inipro | Ferran Giner

tgn-info-expres

PUBLICITAT

L’Ajuntament ja busca oficialment un nou gerent del Patronat de Turisme. Segona ha apuntat el digital Diari Més, això es produeix després que el govern municipal vulgui cessar a l’actual gerent del Patronat, Carles Sans, per possibles irregularitats en la gestió de l’organisme. De fet, l’Ajuntament ha penjat un anunci a través de la seva web a les tres de la tarda d’aquest dimarts.

En aquest sentit, el consistori ho ha corroborat i ha volgut deixar clar amb un comunicat, que el model de política turística de la ciutat té una línia clara que mantindrà la seva continuïtat, malgrat el relleu en la direcció.

Reformes al Nou Estadi

Parlem ara dels Jocs Mediterranis, perquè a partir del quinze d’octubre s’iniciarà la remodelació del Nou Estadi de Tarragona, que ha d’acollir les cerimònies d’obertura i clausura dels propis Jocs. Els treballs de reforma de les instal·lacions granes tenen un cost d’1’6 milions d’euros i s’actuarà a la façana exterior i interior, es renovaran els seients i es faran treballs de pintura. A més, també s’intervindrà en el passadís dels vestidors i en els lavabos així com en les parts deteriorades de l’estructura.

Inipro

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros realitzarà aquest dimecres una roda de premsa per fer balanç de tancament de la temporada de platges a la base de Salvament Creu Roja, i a més, respondrà a les últimes informacions del cas Inipro que el situen en l’ull de l’huracà, després que un informe judicial dictaminés que no es podia demostrar documentalment que els treballs realitzats per aquest servei s’arribessin a realitzar.

Ferran Giner a l’InfoNàstic

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona segueix aquest dimecres la posada a punt pel partit de dissabte contra el Sevilla Atlètic. Ferran Giner ha parlat de la mala situació de l’equip en aquest inici de lliga i de la necessitat dels granes de puntuar dissabte, podreu escoltar-lo a l’InfoNàstic d’aquesta casa.

PUBLICITAT