#TGNINFO La pista de gel deixa es trasllada a Les Gavarres

La Plaça Verdaguer no comptarà amb pista de patinatge sobre gel aquest 2017. Després de tres anys amb la pista de gel, enguany es trasllada a Les Gavarres. El motiu és pel canvi de format, que inclou el tobogan més gran de tot el territori, però també algunes queixes pel soroll i l’aigua.

PUBLICITAT

Aquest divendres comença la campanya comercial de Nadal. Sota el títol “Tarragona, un Nadal per escriure’ns” es repartiran unes 40.000 postals amb missatges per recuperar la tradició d’escriure postals entre familiars i amics. És el primer cop que es tirarà endavant una campanya comercial nadalenca amb totes les associacions de comerciants de la ciutat.

Tret de sortida a la 10a edició de la Setmana del Còmic a Tarragona. Els actes ja han començat però s’ha inaugurat oficialment aquest dilluns. El principal objectiu és divulgar el còmic com art i contenidor cultural. Per això fins al cap de setmana que ve hi haurà conferències, exposicions i projeccions.

El Nàstic de Tarragona ha descansat avui després de la victòria d’aquest diumenge contra el Numancia. Els granes van aconseguir emportar-se els 3 punts de Los Pajaritos gràcies a un gol de Manu Barreiro i un altre d’Uche. D’aquesta manera s’han consolidat com un dels millors visitants de la categoria

PUBLICITAT