#TGNINFO: Pressupostos Generalitat | Patrimoni Mundial | Nadal al Mercat | Vicente Moreno

tgn-info-expres

PUBLICITAT

La Generalitat de Catalunya ha retallat la inversió al Camp de Tarragona en un 13%. La nova proposta dels pressupostos de l’any vinent preveuen una partida de 45,9 milions a la demarcació, una xifra que se situa 25 euros per sota de la mitja catalana per habitant. Algunes de les principals partides que es destinaran a la ciutat seran 653.000 euros per la col·locació d’una tanca perimetral de seguretat al centre penitenciari Mas d’Enric. 1,41 milions per rehabilitar el centre de dia i residencia La Mercè, 107.500 per l’adequació de l’Escola Ponent o els 1,43 milions per rehabilitat l’aparcament de vehicles que mercaderies perilloses al polígon Riu Clar, entre altres.

Patrimoni Mundial de la Humanitat

Tarragona celebra el 16è aniversari de la declaració de la ciutat com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. Els actes començaran aquest dimecres amb la presentació de l’APP Tarragona Accessible del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat. A banda, també es lliurarà el premi Tàrraco, que recollirà el Camp d’Aprenentatge de Tarragona, un guardó en reconeixement a la tasca de l’entitat a favor de la conservació i difusió del patrimoni de la ciutat.

Nadal al Mercat

L’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona ha organitzat un seguit d’activitats amb motiu de les festes nadalenques que consistiran en una campanya de regals “rasca rasca“, la recollida de joguines per part de la Creu Roja i la clausura de l’any del centenari del Mercat Central. Del 29 de novembre al 5 de gener es duran a terme aquestes activitats, amb 20.000 rasca, dels quals 1000 portaran premis directes de productes aportats per col·laboradors i espònsors, la recollida amb la campanya Cap Nen sense joguines i la clausura de l’acte del centenari.

Prèvia amb Vicente Moreno

Pel que fa al Nàstic de Tarragona, dimecres atípic on els granes faran l’últim entrenament abans de rebre l’Alabès en competició copera. Vicente Moreno parlarà en la prèvia del partit sobre com arriba l’equip per encarar dos partits quasi seguits. A banda, ja sabeu que podeu recuperar l’entrevista a Stole Dimitrievski d’aquest dimarts, on el macedoni parlar de la situació de l’equip, de la personal com a porter i del futbol a Macedònia.

PUBLICITAT