#TGNINFO Record de pernoctacions a la Costa Daurada entre gener i octubre del 2017

La Costa Daurada ha batut el seu rècord anual de pernoctacions turístiques. Entre el gener i l’octubre s’han superat els 20 milions de pernoctacions. Les xifres han pujat respecte al 2016 tant en càmpings com apartaments. El mercat nacional continua sent el més important.

PUBLICITAT

Tarragona prepara la inversió més important en la renovació de canonades d’aigua i clavegueram. L’Empresa mixta d’aigua, EMATSA, ha aprovat destinar més de 4,5 milions d’euros en reposició i millora de la xarxa, la majoria l’abastament.

Tret de sortida a la Setmana del Còmic de Tarragona. Durant aquesta setmana i fins al pròxim cap de setmana tots els amants d’aquesta art podran gaudir de diferents actes i xerrades. És la 10a edició que es duu a terme de la mà del col·lectiu Delirópolis i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El Nàstic de Tarragona s’emporta els 3 punts de Sòria. Els granes van realitzar un partit seriós en un camp complicat com és Los Pajaritos. Manu Barreiro va ser l’encarregat d’avançar els de Rodri, que minuts després veien com el Numancia empataven, però Uche a la segona part marcava el gol de la victòria. Els granes es confirmen així com un dels millors visitants de la categoria.

PUBLICITAT