#TGNInfo | Reunió entre els municipis afectats per la instal·lació de pantalles acústiques

Els ajuntaments dels municipis afectats per la instal·lació de pantalles acústiques es reuniran dilluns de la setmana vinent per intentar consensuar una postura davant Adif.

PUBLICITAT

L’ens gestor vol posar plaques de fins a cinc metres d’alçada en diferents punts del recorregut entre Tarragona i l’Arboç per esmorteir el soroll del pas dels trens, que s’incrementarà quan s’estreni el tercer fil. 

ADIF ha restablert la línia de trens entre Tarragona i Reus, una vegada s’han acabat les obres que es van iniciar el mes de juliol per desenvolupar el Corredor del Mediterrani a Catalunya. 

La que no obrirà encara és la línia entre Port Aventura i Tarragona, la qual romandrà tancada dues setmanes més. 

L’Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona considera que la reobertura del sector és l’única solució al creixent problema dels botellots. 

Avui els Mossos han detingut un jove de 21 anys com a presumpte responsable d’una agressió i abús sexual en una macrofesta il·legal a Montblanc. A Tarragona, aquest cap de setmana hi ha hagut un ferit amb arma blanca en un botellot al costat del cementiri.

El tribunal contenciós administratiu ha rebutjat la petició dels restauradors de la plaça de la Font per poder funcionar amb plena normalitat durant els actes de Santa Tecla. 

D’aquesta manera es veuen obligats a complir el ban de l’Ajuntament que els impedeix posar terrasses, coincidint amb els actes de festa major que es fan a la plaça amb aforament limitat. 

PUBLICITAT