#TGNINFO El temporal de pluja no marxarà fins, com a mínim, demà al vespre

El temporal plujós de les últimes hores romandrà a Tarragona fins, com a mínim, demà al vespre. Tant aquesta matinada com durant tota la jornada de demà, s’esperen precipitacions continuades, no només a la ciutat, sinó també a la resta de la demarcació de Tarragona.

Els Mossos detenen una parella que manipulava comptaquilòmetres dels cotxes

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat un home de 40 anys i una dona de 30, de nacionalitat ucraïnesa i veïns de Tarragona per delicte d’estafa i falsificació de document mercantil. Els detinguts adquirien vehicles de lloguer o de subhastes i en manipulaven el comptaquilòmetres per rebaixar-ne la xifra. En alguns vehicles van arribar a rebaixar fins a 160.000

Escolta-ho aquí

El barri del Port organitza un concurs de disfresses per Carnaval

El proper divendres 9 de febrer a les 7 de la tarda el Barri del Port celebra el seu Carnaval 2018 amb la tercera edició del Concurs i Festa de Disfresses organitzat per l’Associació de Veïns del Port i Joves del Port. Aquells que es vulguin inscriure hauran de pagar 3 euros per participant per a despeses i manteniment. Hi ha tres categories, infantil fins a 11 anys, juvenil de 12 a 17 anys i adult per a majors d’edat.

La Pobla de Mafumet empata davant el Palamós

I en esports la Pobla de Mafumet ha empatat a 1 davant el Palamós. El filial del Nàstic no ha passat de la igualada amb rival de la Part Baixa i fa 4 jornades que no guanya. Amb tot, el conjunt de Pavón està a sis punts de la zona de play-off d’ascens, però a 18 de la de descens.

PUBLICITAT