#TGNINFO Un 61% dels tarragonins sopen fora de casa els cap de setmana

Un estudi analitza els hàbits de consum dels tarragonins i tarragonines. Un 61% de la població del territori sopa fora de casa el cap de setmana. El perfil d’aquestes persones sol ser de joves que surten amb els amics i amigues. Una altra dada és que els tarragonins i tarragonines solen esmorzar fora entre setmana amb una despesa mitjana de 3,7 euros.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

Comença la Primavera Musical de Vistabella per conèixer l’església

Vistabella, a la Secuita, compta amb una espectacular església construïda per l’arquitecte Josep Maia Jujol, el més gran del modernisme a Tarragona. Per donar a conèixer el que consideren “una joia del modernisme” comença el primer cicle de concerts ‘Primavera Musical de Vistabella’.

Escolta-ho.

Arriba la 28a Bicicletada Popular amb l’exhibició aèria

Les bicicletes i els avions acrobàtics seran els protagonistes del segon cap de setmana de maig, amb la celebració de la 28a bicicletada popular i la sisena exhibició aèria. La bicicletada, que se celebrarà el 13 de maig, no contempla cap novetat respecte a l’any passat, se seguiran realitzant dos recorreguts, un d’infantil de dos quilòmetres i mig, i un d’adults de disset quilòmetres.

Escolta-ho.

Javi Márquez visita el Localitat Grana

El Nàstic de Tarragona ha descansat aquest dimarts. Els granes van signar autògrafs i es van fer fotos amb els seguidors el dilluns dia de St Jordi des de la paradeta del club que hi havia al centre de la ciutat. Javi Márquez va visitar el Localitat Grana i va analitzar l’actual situació de l’equip i va parlar de la permanència.

Escolta-ho.

PUBLICITAT