#TGNINFO: Dos moviments al Nàstic en un final de mercat infartant

Xiluet final, mercat finalitzat i plantilla tancada. Amb dos moviments, la sortida del porter Stole Dimitrievski al RayoVallecano a última hora de la nit en qualitat de cedit i la també cessió del central del Deportivo, Raúl Albentosa, el Nàstic de Tarragona no ha pogut incorporar a ningú més tot i les necessitats. El club encara manté oberta l’opció d’incorporar un migcampista lliure del mercat.

PUBLICITAT

Escolta-ho

Bito Fuster, pregonera de Santa Tecla

S’acosten les festes de Santa Tecla a la ciutat de Tarragona, i un dels plats forts de la celebració serà, com cada any, el pregó de les festes. Enguany, tal com es va anunciar fa uns dies, la pregonera serà l’exgimnasta rítmica del Nàstic, Bito Fuster.

La tarragonina assegura que és un honor ser la pregonera en les festes de la seva ciutat, i que també ho considera una gran responsabilitat.

Escolta-ho

La Creu Roja vol una tornada a l’escola solidària

La Creu Roja promourà per desena edició a Tarragona la ‘Tornada a l’Escola Solidària’, un projecte de la mà de la Fundació Carrefour que promou la recollida de material escolar, per ajudar a aquelles famílies que econòmicament no poden fer front al cost que suposa un nou curs escolar.

Aquesta iniciativa tindrà lloc des d’aquest divendres fins al mateix dia 1 de setembre als centres Carrefour de Tarragona i Reus. La donació que s’ha fet en l’àmbit estatal és d’uns 121.000 euros amb l’objectiu de proporcionar l’ajuda a uns 6.000 nens.

Escolta-ho

‘Quan els objectes parlen’ al Museu d’Història

La proposta divulgativa del Museu d’Història ‘Quan els objectes parlen’ continua i durant aquest mes de setembre s’exposarà un càntir de vidre.

La peça del mes estarà instal·lada al pati de la Casa Castellarnau i el dimecres 5 de setembre a les 6 de la tarda es farà la presentació pública on es posarà en context la peça, el seu moment històric, la seva troballa, significat i totes aquelles característiques que posen en relleu el seu valor històric.

Escolta-ho

PUBLICITAT