#TGNINFO Uns 3.200 estudiants es presenten a les proves de selectivitat a Tarragona

Els 3.200 alumnes que avui han començat la selectivitat a Tarragona mostraven nervis, i feien últim repàs als apunts compartint els dubtes amb els companys del costat. Enguany hi ha hagut un augment notori d’estudiants que es presenten a les PAU, i per això s’ha hagut d’habilitat també el Campus de la URV que hi ha Vila-seca per poder acollir tots els estudiants.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

La CUP envia a fiscalia la despesa en coaching de l’AMT

D’altra banda, la fiscalia ha citat a declarar alguns treballadors de l’empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona per la seva participació en cursos de coaching i formació pagats per l’Ajuntament de Tarragona. Aquestes citacions s’han fet a instàncies d’un escrit que va presentar la CUP.

Escolta-ho.

La campanya `Respecta’m´estarà present als Jocs

I seguint en terreny municipal, l’Ajuntament de Tarragona desplegarà tot un seguit d’accions durant la celebració dels Jocs Mediterranis del 22 de juny a l’1 de juliol per evitar conductes sexistes i assetjament sexual en el marc de la seva campanya ‘Respecta’m’.

Escolta-ho.

Dos remers del Nàutic no participen en els Jocs Mediterranis

Pel que fa a esports, segueixen els preparatius per als Jocs Mediterranis a la ciutat. Aquest dimecres al nostre programa Camí als Jocs parlarem amb dos remers que no participaran als Jocs del Club Nàutic Tarragona. Ens explicaran els motius.

PUBLICITAT