#TGNINFO: Centenars de tractors arriben a Tarragona per defensar el referèndum

Bona tarda, centenars de tractors arriben a Tarragona per reclamar el dret a poder votar aquest diumenge 1 d’octubre. Aquest acte s’ha fet a tot Catalunya i els pagesos s’han agrupat segons territori sortint al carrer.

PUBLICITAT

Els Xiquets del Serrallo han decidit traslladar la seva Diada Blava al local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els de la camisa blau marí han decidit això per donar suport als del Cos del Bou i estar al costat del poble de Catalunya, segons han afirmat ells mateixos.

La Comissió En Defensa del Referèndum ha entrat al Martí Franquès aquest divendres per tal d’evitar que es precinti i que es pugui fer el referèndum aquest diumenge. Algunes persones s’hi quedaran a dormir tota la nit, i s’organitzaran algunes activitats.

El nàstic de Tarragona es veu les cares amb el Barça B aquest diumenge. Rodri, el tècnic grana, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per valorar el xoc d’aquest cap de setmana. L’entrenador ha assegurat que vol que l’afició s’identifiqui amb l’equip.

PUBLICITAT